lauantai 16. elokuuta 2014

Perillä ollaan!

 ALUSTUS: Tällä viikolla tuli uudet kv-oppilaat ja joitakin aasialaisia vanhoja oppilaita sekä dormien vastuuoppilaat (leaders) ja jotkin urheilijat joilla on pre-season harjotuksia, heillä ja leadereilla on omat ohjelmansa joten heidän kanssaan ei olla. Loput oppilaat tulevat su-ti aikana. Hyviä puolia tässä on että saa hetken sönköttää englantia muiden kv-oppilaiden kanssa ennenkun lähtee sujumaan vähän paremmin, mutta täällä on tällä hetkellä 6 eurooppalaista vs n. 30 aasialaista, vaikkei heissä mitään vikaa ole mutta he tykkäävät hengata keskenään ja kulttuurit ovat niin erilaiset niin ehkä vähän tylsää on. Odotan innolla että jenkit saapuvat ja arki alkaa rullaamaan! edit: nyt on lähtenyt synkkaamaan paremmin!

 Torstai

Näin alkuun pitää mainita että  La Guardian kentällä oli ihan törkeen pitkä lentokonejono kiitoradalle, 8-10 konetta jonossa kokoajan! Mutta siis lento meni ihan hyvin, tosin mutkitellen vähän myöhässä saavuttiin Denveriin koska siellä oli ollu myrsky ja piti odottaa sen väistymistä. Laukut tuli hyvin nopeesti ja pääsiinkin lähtemään koulun edustajan, kahden saksalaisen tytön ja aasialaisen tytön ja pojan kanssa kohti koulua, matkalla poikettiin Subissa ottamassa ruokaa mukaan. Tultiin kasin jälkeen perille, käytiin jossain pienessä infossa ja sain huoneen avaimen, mun dormi on Sage East ja huone numero 3. Purin vaan kamat ja kävin suihkussa ja sitten koisimaan.


Target shopping
Perjantai

Nukuin hyvin puol seiskaan asti (eli siihen aikaan mihin nykissä heräsin aamusin) ja sen jälkeen oli vähän epämäärästä kunnes 7.24am lopullisesti heräsin. Aamupalan kautta Head of Schoolin (rehtori?) tervetuliaspuheeseen ja sitten kampus tourille tutustumaan paikkoihin. Käytiin kierroksen jälkeen Felicien kanssa pyörähtämässä tallilla (molemmat saksalaiset ratsastaa) ja juteltiin yhen päiväoppilaan kanssa ja se kerto jotain ja tais mainita että varmaan pääsen varsity teamiin! Tää ei oo tietenkään varmaa eikä liikaa saa odottaa mutta toivotaan. Lounaan jälkeen meille oli atk-opastus sähköpostin, wifin yms kanssa, käytiin myös terveyskeskuksessa ja siellä on kolme söpöä sairastupaa jossa sairaalasängyt on, sinne pitää mennä jos on niin kipee ettei tunneille voi mennä ja ettei taudit hirveesti leviäis. Käytiin ennen dinneriä superTargetissa ostamassa kaikenlaista tarvittavaa. Meillä oli illalla joku juttu jossa tutustuin ihan paikalliseen mukavaan Delaney nimiseen tyttöön joka on kans juniori. Pesin jo yhen koneellisen pyykkiä illalla, ja se kone on ihan tyhmä, tai siis siinä ei ole kuin vaihtoehdot valkonen, värillinen, kirkas värillinen, ja pari erikoispesua, mutta mistään ei voi valita veden lämpöä tai linkousta. Nyt siinä on tosi kova linkous ja vaatteet menee ihan nukkasiks. Ensimmäinen kunnon ukkosmyrsky koettiin myös jo perjantaina. Sato paljon, salamoi paljon ja kauan! Tuplasateenkaarikin tuli nähtyä.

Garden of the Gods (vaellus)

Lauantai

Tänään aamulla käytiin "vaeltamassa" 0,8km ja ajeltiin bussilla vuorten juurella, tultiin lounaaks takas ja saatiin koulukirjat (valtavia). Iltapäivällä tehtiin jotain grafiikkapainatusta taideladossa ja kirjotettiin a) paikan ensivaikutelmasta b) kuvaile vaelluspaikkaa ja c) kolme kysymystä, en erityisemmin pidä tollasista mutta open mind, open mind. Illallisella oli tähän mennessä parasta ruokaa, otin jotain randomlihaa ja kevätkääryleitä ja paistettua riisiä! Iltaohjelmana mentiin CoSin keskustaan kattomaan Step Up joka oli ihan tosi hyvä! Huomenna saa nukkua pitkään, brunssi on 11-> ja sitten Walmarttiin ja T-Mobileen.

Postauksen kuvat ovat kännykästä tarkoituksella koska seuraava postaus tulee olemaan kunnon kameralla otettu kuvapostaus alueesta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti