torstai 7. elokuuta 2014

Aloitus

Moi,

ajattelin aloittaa blogin mun tulevasta vaihtovuodesta USA:n Coloradossa.  Kirjoitan tätä sen takia että itse pysyisin mukana mitä on tapahtunut, että kaverit Suomessa pysyis mukana jotenkuten ja  nyt kunmahdollisesti tuleville vaihtareille jotka haluavat lisätietoja. 
Oon siis kohta 17v tyttö Helsingistä ja tykkään ratsastuksesta, matkustelusta, valokuvauksesta ja eläimistä. Perheeseeni kuuluu vanhemmat ja isoveli, joka tosin ei asu kotona. Ensimmäinen lukiovuosi on pulkassa yli kasin keskiarvolla, ihan tyytyväinen olen kun mietin työpanosta. Tykkään spontaaneista jutuista, oon yllytyshullu, laiska myöskin, aika hyvin perillä maailman asioista, penkkiurheilija, hyvä organisoimaan ja navigoimaan.


Kuva hakupakettiin...
Miksi lähden vaihtoon? + miksi USA

Ehdottomasti sen takia että opin englannin kunnolla. Nykypäivänä se on perusoletus että osaat sitä puhua ja kirjoittaa hyvin. Vähän liian myöhään tajusin että vois alkaa opetella sitä ja että englanti on hyödyllinen juttu, joten oon vähän pudonnut kärryiltä (seiskaa tullut numerona) ja puhumista ja sanavarastoa voi aina parantaa ja laajentaa. Toisena tietenkin uudet kokemukset, ihmiset ja kulttuuri. Eikä tällähetkellä etäisyyden ottaminen Suomesta tunnu yhtään hullummalta. 

Jenkit valikoitu sen takia, että en halua Eurooppaan, liian lähellä. Joten Britit meni listalta, ja jotenkin missään vaiheessa Aussit tai NZ tuntunut oikeelta. Myös se, että jos sinne olisin mennyt, oisin halunu mennä niiden kouluvuoden mukaan, eli olis pitäny lähteä viime keväänä ja tein päätkösen lähteä vaihtoon vasta maaliskuun lopussa. Lisäsyitä mm. harrastukseni joka on yhteydessä järjestövalintaani ja vielä järjestöni, joka pääasiassa lähettää oppilaita Pohjois-Amerikkaan. Tästä on kuitenkin tulossa myöhemmin postausta!

Ps. pakko kommentoida vielä blogin nimeä, ei vois tylsempi olla mutta mennään nyt tällä, ehdotuksia saa antaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti