torstai 7. elokuuta 2014

Ens sunnuntaina

Niinkuin otsikosta voi päätellä, lähtö on jo oven takana. Oikeastaan yhtään ei jännitä tai mitään, haluaisin vaan mennä jo. Mulle kävi heinäkuun alussa pieni äksidentti hevosen kanssa, laukkasin metsätiellä ja heppa jotenkin kompuroi omiin jalkoihinsa jonka johdosta heppa kaatu koivet kohti taivasta ja tottakai lensin sitten siinä myös. Onni onnettomuudessa ettei käynyt pahemmin, pääasiassa pintanaarmuja, pikkusormi on lopullisesti vinkura (ilmeisesti ylimmän nivelen jänteen pää on lähteny irti:D) ja oikeen käden kämmen on ao kuvan mukaisesti muotoutunu. Hepan selkään oon kyllä palannut ettei mitään kummituksia oo jäänyt.
1. normaali 2. crash 3. lopputulos


Kaikki on nyt pakkaamista lukuunottamatta hoidettu ja sukuläksiäiset vietetty, huomanna pitää käydä kaupungilla ostamassa tuliaisia (+pakata kokoajan) ja pari kaveria tulee tänne yöks ja lauantaina on mun eka futismatsi ikinä (livenä), HJK - FC Barcelona ja illalla meen ulos kamujen kanssa ja sunnuntaina sitten lähdenkin kello 14.10.

Mun sukuläksiäisten kakku, yritti esittää Coloradoa :D

2 kommenttia:

  1. Moikka! Mä harkitsen vakavasti tälläistä samanlaista vaihto-ohjelmaa että voisin jatkaa ratsastusta, niin mua kiinnostais tietää lisää :) onks sulla vaikka kikkiä tai spostilla voisko ottaa yhteyttä suhun? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi, kiva että kiinnostaa! Tossa mun sähköposti vielä: johku97@gmail.com :)

      Poista