keskiviikko 13. elokuuta 2014

NYC

Heei,
täällä ollaan oltu jo muutama päivä! Lento meni hyvin, samoin rajalla missä katottiin viisumi yms, olin varautunut hirmuseen paperirumbaan mutta homma meni tosi kivasti läpi ilman ongelmia.


Ekana päivänä ei tehty mitään kummallisia, käveltiin lähiympäristössä ja käytiin syömässä. Maanantaina käytiin Pret A Mangerissa aamiaisella ja lähdettiin sellaselle veneajelulle Manhattanin ympäri. Käytiin Chelsea Marketissa ja käveltiin sieltä downtowniin hakemaan mulle uusia Conversejä ja käytiin muutamissa muissa kaupoissa (ostokset: kevyttoppis, neule, hame, hajuvesi). Illalla käytiin taas syömässä. Haha, oli aika hassuu kun söin kalaa, ja se kala tuotiin kokonaisena päineen pyrstöineen mut siellä ei ollu yhtään ruotoja ja se oli silti tosi siisti. (x) kinosti


Tiistaina lähettiin aamulla Grand Centralin vieressä olevaan Pershing Squareen aamiaselle. Käytiin siellä viime Nykin vierailulla ja piti päästä uudestaan käymään. Söin tuoreita hedelmiä ja vohvelin. Lähettiin pyörimään 5th avenuen ympärille, käytiin muutamissa kaupoissa ja sit lähettiin takas hotellille. Illalla käytiin sushilla ja mentiin kattomaan Lion King Minskoff theareen joka oli kyllä tosi hyvä!


Tänään mentiin Brookylin puolelle ja pyörittiin siellä ja käveltiin Brooklyn bridgen kautta takas Manhattanille ja hotellille. Illalla käytiin Pampanossa syömässä, sielläkin käytiin viime kerralla ja halusin erityisesti sinne uudestaan, pakko mainita superhyvät churrot. Huomenna sitten aamupäivällä viimeiset tarpeelliset shoppailut ja sitten kentälle josta kone lähtee kohti Denveriä 15.04.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti