tiistai 21. lokakuuta 2014

packtrip & family wknd*

19.-21.9. Oltiin reissussa pienellä porukalla keskellä ei mitään viikonlopun yli. Koko viikko pakkailtiin kamppeita ja perjantaiaamuna lähdettiin pikkubussilla ja 9 hepan traikulla kohti vuoria
Kun päästiin perille laitettiin hepoille laidun pystyyn ja meille teltat kasaan. Purettiin muutkin kamppeet ja kokkailtiin illallinen, hodareita, coleslawia ja s'mores. Oli upee kirkas ilta ja Linnunratakin näkyi. Perjantaina ei kyllä probleemalta vältytty kun mukaan lähti väärä heppa, lähti yli 25v english riding -heppa vaikka piti ottaa nuorempi westernheppa, joten Tyson joka on tallilla jokapaikan höylä lähti ajamaan 3h suuntaansa vaihtamaan hevosia.


Lauantaina aamulla herättiin aikasin ja otettiin hevoset mukaan, ajettiin jonkin verran ja varustettiin hevoset ja lähettiin vuorelle yli 6h vaellukselle. Mulla oli ratsuna tosi varmajalkanen joku kylmäveritamma nimeltä Lita. Pakko sanoa ettei varmaan ikinä oo pelottanu nii paljo maastossa, vaikka käveltiin, mutta se polku oli niin jyrkkää ja kivistä mutta hienosti kaikki selvis eikä mitään naarmuja kellekkään tullu! Valitettavasti näist hc polkupätkistä ei oo kuvaa ku piti keskittyä. Mukavasti siinä kaks viimestä tuntia massiivinen ukkospilvi tuli meidän päälle ja kasteli huolella. Myös jäätä sato ja pakko sanoa että se sattuu! Illallinenkin kokattiin bussissa sateen takia mutta kyllä selvittiin. Sunnuntaina pakkailtiin kamat rauhassa kasaan ja lähdettiin kotia päin. Oli kyllä hieno reissu!
The Crew
3.-5.10. Oli Family Weekend, jonka johdosta saatiin perjantai vapaaks! Eli lyhyesti vanhemmat tulee tänne, niillä on vanhempi-opettaja keskusteluja, ja sitten koulun musiikki-ihmiset esiintyy, on jotain luentoja jne. Ymmärrettävästi mun porukat ei tullu joten oli mukava pidennetty viikonloppu ilman stressiä! Lauantaina oli ratsastusdemot, jossa kaikki ryhmät esitti katrillit ja western teki vuohi sidontaa (?) ja barrell race. Me tehtiin Chase Me Charlie -kilpailu = korkeushyppykilpailu mut tänä vuonna kaikki feilas ja voittaja ratkes jo 115cm, joskus on menty kuulemma 140cm asti! Mä tipuin 105cm, mutta olin jaettu 3. Mun hepsulla on ollu stoppiongelma joten tarkotus oli vaan saada yli ja paikka ei ihan natsannu nii tuli laaka hyppy ja puomi alas.Ja siellä se puomi tuli...

katrillista

2 kommenttia:

  1. Olen itse lähdössä tämän samaisen järjestön kautta vaihtoon lajina uinti ja valokuvaus ! Olisi ihan kiva jutella enemmänkin, niin olisko sulla vaikka KIK tai sit jos vaan annat sun sähköpostin :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo laita ihmeessä mulle sähköpostia jos jotain mielessä, jjarvi16@fvs.edu :)

      Poista