sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Food


Moi, on ollu kiireistä täällä joten pahoittelen epäaktiivisuutta! Mutta nyt, kaikkien lempiasiaan, nimittäin ruokaan. Kerron vähän minkälaista ruokaa (tässä) boarding schoolissa syödään/ on tarjolla!


Aamupala: pekonia, munakokkelia, perunoita, hedelmiä, muroja, jugurttia, erilaisia makeita leipiä (banaani etc), muffinsseja, omena-, appelsiinimehuja, pannukakkuja, french toasteja, makkaraa, paahtoleipää.
Kommentti: Missä leivänpäälliset? Perus epäpohjoismaalaista logiikkaa että on leipää, muttei mitään kinkkua juustoa etc. Joka päivä on yleensä vielä joku spesiaali extrajuttu vaikkapa biscuits & gravy (ei mun juttu). Mä syön paljon viinirypäleitä (ei nekään oo hyvä juttu ku sokeria senverran) ja muita hedelmiä fiiliksen mukaan, joskus munakasta ja joku makea leivonnainen. Kohta kun eka quater on ohi eikä tarvitse ilmottaa ittestään aamupalalla, niin otan dormiin lounaalta kinkkua ja leipää ja alan syödä niitä aamuisin, haha. Voisin syödä jugurttia + granolaa muttei oo maustettua jugurttia ja granolaki kuorrutettu sokerilla. Ja muut murot, montakohan tuhatta väri/e-ainetta niissäkin on...

Lounas: Salaattibaari, keittoa, pizzaa, sandwichpiste, riisiä, pastaa, tomaattikastiketta, pääruoka, lisuke, jälkiruokana keksejä, kakkupalaa, hyytelöä, rakenna oma banana split
Kommentti: Pääruoka on possua tai jotain lihaa (+kasvisvaihtoehto), lisukkeina vihanneksia, nuudelia, lohta/jotain kalaa joskus, pastaa ihan hemmetin joka päivä (en syö). Yleensä syön lihaa + salaattia, pizzaa tulee otettua kun ei oo muuta (täällä oma kiviuuni!) tai jos viikon pizzasaldo täyttyny nii teen sandwichin.

Illallinen: Sama, mutta ei keittoa.
Kommentti: Samalla tavalla ku lounaalla.

Sunnuntai brunssi: sama kun aamiainen, salaattibaari, myös jotain kunnon ruokaa ja kokit tekee kananmunista mitä halut esim omeletteja ja vohvelikone.

Ehdottomasti kaipaan kunnon pihviä ja kotiruokaa yleisesti, vaikka täällä on kyllä hyvää ruokaa eikä nälässä tartte olla mutta onhan se eri asia kuitenki!


Perus leipä - lihaa, juusto, tomaatti, salaatti, sipuli

Brunssi
Kerta viikossa on jotain aasialaistaRibsejä

Bataattia, kanaa
Bataattiranskiskia, lohta

2 kommenttia: