perjantai 6. helmikuuta 2015

Tammikuu

Teen tälläisen pienen yhteenetopostauksen mitä tapahtui tammikussa, josko näin saisi tämä blogi vähän kirittyä menneen kuukauden tapahtumista.

Vuosi vaihtui mukavissa merkeissä Miamissa, jossa vietinkin ekat 5 päivää kavereiden (+heidän perheidensä) seurassa, shoppailen, aurinkoa ottaen, pyöräillen ja korista katsoen.
Kuva, jonka Johanna J. (@johkuz) julkaisi
Miamista lensin Denveriin kuudes päivä jossa sainkin odotella 10h että pääsin koululle, koska mun lento oli ajoissa ja monen myöhässä. Heti ekalla viikolla ratsastuksessa oli IEA-viikko harjotuksissa ja sunnuntai 11. päivä oli kisat. Heh kerrankin meni niissä suht hyvin, tosin estehevonen oli huono, sijotuin kuitenkin 6. ja ruusuke tuli, sileällä tykkäsin hevosesta paljon ja ratsastin hyvin, olin 3.

Puoliväli ylitettiin mahdollisimman paljon leväten ja koulutyöstä selviytyen. 24. päivä oli vuoden toka IEA-show Forest Edgen paikassa, 45mins pohjoseen. Esteille sain pienen hepan jonka moottori piti käynnistää ja ratsastaa, joten laitoin konin toimimaan mutta ei se sellaista söpöä - keskityn itseeni hevonen voi kompuroida esteiden yli menoa, mutta sain kuitenkin 5. sijan. Sileelle sain valtavan, suoraan laukkaradalta tulleen hepan joka ei ihan nauttinu kilpailujen tunnelmasta ja muista hevosista. Hevonen meni ok, mitä nyt pukitteli ja ei voinu tietää millon lähti alta enkä sijottunu. Opettajani sanoivat että ratsastin hyvin ja eikä ymmärtäny miksi en sijottunut, no aina ei voi voittaa varsinkaan arvostelulajeissa.
Minä oikeella

Vika viikko meni nopeasti, vikana maanantaina oli language/international tables, jossa esiteltiin omaa kotimaata ja jaettiin ruokamaistiaisia. Tein kaks tiikerikakkua ja se oli tarpeeks, ainakin mulle, hah! Siitä seuraavana keskiviikkona oli Unity Day, ideana kai jotenkin avartaa tietoisuutta, öö, kaikesta? Oli pentutehtailusta, yhdenvertaisesta avioliitosta, eri maista jne. Itse osallistuin kiinalaisen teen maisteluun ja presentaatioon aasialaisesta pukeutumisesta. Vielä tammikuun vikan päivän kunniaks suunnattiin päiväretkelle Frankan kanssa skimbailemaan Breckenridgeen.

Ratsastuksessa viime viikko oli ihan super, moni ratsasti hiki hatussa valistautuessa yhteen klinikkaan, mutta minä ja muutama muu pidettiin vaan hauskaa. To & pe hypättiin Jewelin kanssa jumpers tyyliin, eli normaaliin Eurooppalaiseen tyyliin (yleensä hunter, siisti, eleetön, x askeleet jne) vähän isommilla esteillä ja pidettiin vaan hauskaa! Jewel oli ihan huipputäydellinen ratsasteassa ettei sanoja riitä kuvaamaan <3.


Tässä oli katsaus tammikuuhun, mietin että jatkanko tälläisiä kuukauden katsaus tyyppisiä postauksia, vai riittikö vain kerta? Helmikuun pari ekaa viikkoa tulee olemaan superkiireisiä, paljon papereita, testejä etc. tulossa + la ja su (todennäköisesti) vika IEA show mulle missä ratsastan ja ne järjestetään koululla niin pitää vaan painaa reippaasti läpi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti