torstai 27. marraskuuta 2014

Viikonloput

Nyt on menossa ihana, viime viikon perjantaina alkanu Thanksgiving break joka kestää maanantaihin asti jonka aikana oon asunu mun kaverin luona täällä Colorado Springsissä. Pääasiassa ollaan vaan nukuttu ja katottu Netflixiä ja pidetty Harry Potter -maratonia.

Mutta itse otsikkoon, mitä mä teen viikonloppusin? Mä ainaki aluks olin peloissani etten keksi mitään tekemistä viikonlopuiks ku ei voi lähtee kävellen tai dösällä yht'äkkiä jonnekki vaan pitää säätää enemmän. Pelot on poissa ja viikonloput on ollut mahtavia! Lähes joka perjantai on bussi downtowniin, tai North Powersiin, josta löytyy ruokakauppoja, leffateatteri, ruokapaikkoja, kampaamo ja jotain random kauppoja. Lauantaisin on päivällä spontaanibussi joka perjaattessa vie sut sinne minne halut, illalla sitten taas North Powers bussi. Sunnuntaisin on mahis päästä kirkkoon ja joka viikkoset Walmart & Target bussit.
Club Frautschi
Toi on se runko joka muokkautuu extra-aktiviteettejen mukaan, oon ollu esimerkiks kannustamassa meidän koulun lätkäjoukkuetta matseissa muutaman kerran (fanbus)ja kampuksella on ollut muutamia koko koulun iltatapahtumia joista kerron vähän lisää. Syyskuussa meillä oli Stupid Night Out jossa siis kaikki pukeutuu hassunhauskasti/typerästi ja sitten on tanssia, erilaisia kilpailuja, sketsejä/esityksiä yms, mm. suomipojat veti JVG:n Epoo biisin ja sitte muutaman viikon epoo, epoo kuulu joka suunnasta :D. Toinen mieleenjääny tapahtuma oli Club Frautschi, kampuskeskuksesta tehtiin kasino ja kaikki puki tytöillä pikkumustat ja pojilla puvut päällä pelattiin, kahvilasta sai ostaa fiinimpää ruokaa kuin normisti ja oli livemusiikkia oppilaiden esittämänä. Mä ja mun kaveri oltiin portsareita, katottiin että kaikilla oli asialliset vaatteet mukana eikä ekstra pelimerkkejä.
Randomkuva, mutta mentiin Party Cityyn jossa oli tuhansia naamiaisasuvaihtoehtoja!

Kampukselta voi lähteä myös omatoimisesti jonkun kyydissä pois max. kolmeks tunniks jos aikataulut ei passaa bussien kanssa tai muuten vaan. Viimeseks viikonloput on pitäny kiireellisenä parit kisat ja lauantaiharjotukset, mutta niistä lisää myöhemmin. Viikonloppuina ei oikeesti tuu kyllä tylsää tai jos tulee se on ihan tarkotuksenmukasta relailua hektisestä arkiviikosta! Vois jossain vaiheessa ennen joulubreikkiä yrittää kirjottaa vaikkapa koulusta ja arjesta...Ps. en pahoittele lyhyttä postausta ja huonoa kuvalaatua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti