torstai 4. syyskuuta 2014

Hengissä ollaan!

Hei ja pitkästä aikaa!

Tänne ollaan hyvin sopeuduttu, kavereita löydetty ja arki alkanu pyöriä. Yritän kelailla tapahtumia läpi!

Su (17.8)-ma-ti oli yleisesti vaan orientaatiota, vanhoja oppilaita palasi takas kouluun ja aseteuttiin taloksi.  Ja mun kämppis tuli. Keskiviikkona lähdettiin vaeltamaan aamusta, ja kaikki jotka tietää mut tietää ettei se oo ihan mun lempijuttu, varsinkaan näissä korkeuksessa! Bussilla mentiin lähemmäs vuorille ja sitten jakaudittiin ja vaellettiin ylämäkeä, syötiin lounas ja tultiin takas. Käveltiin reilu 10km ja ja korkeuseroa varmaan tuli joku kilsa, oon aika ylpee ittestäni kun pysyin kokoajan pääjoukon mukana.
Vaellukselta

Torstaina alko sitten koulu! Olin oikeestaan aika innoissani vaikka tiesin että se kyllä laantuu aika nopeasti. Mulla oli jenkkien historiaa, ranskaa, valokuvausta, englantia ja biologiaa, eli ihan kunnon päivä. Ja aikasemmin mainittu laantuminen tuli todella nopeasti! Meinas varsinkin ranskan tunnin jälkeen tulla fiilis että nyt ei olla ihan oikeassa paikassa, mutta näin kun päiviä on menty niin tuntuu että oon oikeilla tunneilla.
Kuva puhuu puolestaan..

Perjantaina uutena aineena tuli matikka ja illalla oli kesän päätös -karnevaalit, oli BBQ-ruokaa, hattarakone, kasvomaalausta yms. Lauantaina aamulla menin ratsastamaan ja iltapäivällä lähettiin downtown Colorado Springsiin. Varoitus: maailman tylsin 400 000+ asukkaan kaupungin downtown. Siellä ei ollut mitään, paitsi yksittäinen kämänen kuppila ja epämääräsiä putiikkeja. Löydettiin tosin yks makee pilailu/naamiaisasukauppa! Ainoo hyvä juttu CoSin keskustassa :D Illalla katottiin Dead Poets Society toisessa asuntolassa. Sunnuntaina nukuin jopa puol 11 ja brunssin lähettiin Walmartiin ja Targettiin ostoksille, illalla oli study hall.

Ma-ti-ke (viime viikko) ihan perus arkeen sopeutumista ollut, paljon läksyjä, quizzeja ja projekteja yms tullut jo, on kyllä koulunkäynti ihan erilaista täällä kuin Suomessa! Keskiviikkona meillä oli tässä dormissa waffle-wednesday, eli meidän dormparent teki illalla vovhveleita. Itseasiassa torstaikin meni about samalla kaavalla ja tänään illalla pelailtiin lentopalloa ja mentiin freshman-dormiin syömään crépejä ja kattomaan leffaa. La käytiin shoppailemassa ja sunnutaina mentiin state fairiin Puebloon. Alkuviikko on lähteny taas normisti käytiin ja viikonloppuna ei oo hirveesti mitään suunnitelmaa vielä. Mulla on jo monta erilaista postausta odottamassa aikaa, mm. lisää kuvia, ratsastuksesta, asumisesta kampuksella, koulusta jne! Siihen asti se on moro!
Let's take a retarded selfie :D (CoS downtown, oon oikeella)
PS. Täällä on ihan kreisi sää, aamulla on tosi kylmä, alle 15 astetta, vaikka onkin nättiä, päivällä on tosi kuuma, kun menee ratsastamaan on lähes polttavan kuuma, ratsastuksen aikana tulee sitten isot mustat ukkospilvet ja alkaa sataa ja ukkostaa kaatamalla ja tuulee ihan super kovaa! Samalla tulee myös kylmä ilma, sitten alkaa taas paistaa aurinko. Ja sitten eilen oli 35 astetta ja huomenna pysytään alle 15 ja sataa.

2 kommenttia:

  1. Voisitko jossain vaiheessa tehdä vaikka erikoispostauksen ratsastuksesta siellä? :)

    VastaaPoista