sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Maaliskuu

Maaliskuussa mulla oli vain kahdeksan päivää koulua! Heti ekana maaliskuun viikonloppuna matkustettiin Arizonan, Phoenixiin/Scottsdaleen. Meillä oli siellä IEA zone finaalit, joka kategorian 2 parasta pääsisi kansalliseen finaaliin Floridaan. Ite kilpailin Varsity Intermediate over fences (2 ft) sekä olin joukkueen Varsity Intermediate flat ratsastaja. Perjantai meni matkustaessa ja perillä odotti ihana 25 asteen helle! Käytiin ettimässä kisapaikka ja tekemässä tukikohta ennen pikasyömistä ja nukkumaan menoa. La aamulla aikanen herätys ja lähtö kuuden jälkeen kohti kisapaikkaa ja katsomaan hevosia lämmittelyssä, ottamaan muistiinpanoja jne. Jossain vaiheessa oli mun luokan aika, hevonen oli tosi huono kääntymään mutta ihan ok muuten, en sijottunut joten en päässyt Floridaan. Vaan yks meidän koulusta pääsi henkilökohtasesti Floridaan.
Joukkueparaatista
Sunnuntaina oli sitten se the big day johon oli valmistauduttu huolella ja kaikki halus niin paljon päästä Floridaan! Meillä oli suht hyvä onni hevosten kanssa ja saatiin mukavia sijoituksia ja oltiin kärkikamppailussa mukana kokoajan. Itse sijoituin omassa luokassa 4. ja kuulemma opettajieni mukaan ratsastin parhaiten mitä he ovat ikinä nähneet! :D Pidin mun omaa pistelaskua puhelimella ja oli kyllä kuumottavaa kuunnella viimeisen luokan tuloksia kun ne niitä luetteli. Mun pisteet sitten kertoi että oltiin 2. ja päästiin Floridaan, muttei haluttu olla liian toiveekkaita ennen virallisten tulosten julkistamista mutta loppu hyvin kaikki hyvin! Lähettiin sitten iltakoneella takas Denveriin, jossa oltiin puol kahen aikoihin aamulla perillä ja ajettiin vielä 2h CoSiin, pääsin sänkyyn 4am, ei yhtään väsyttänyt ma..

Pari päivää oli ihan normi koulua ja kokeita, mutta sitten pe 13.3. lähettiin kohti Puerto Ricoa! FVS:ssä on siis tälläinen opiskele käytännössä -viikko, jolloin oppilaat ja opettajat lähtee ryhmissä ympäri maata ja maailmaa tekemään jotain randomia ja oppimaan uutta. Mä siis lähdin Puerto Ricoon, pari ekaa päivää oltiin pääkaupungissa, San Juanissa ja sitten mentiin sademetsään ja asuttiin semi alkeellisissa oloissa ja tehtiin hyväntekeväistyyttä/kestävä kehitys hommia. Oli ihan mukava reissu ja lämmintä, mutta en ehkä itse uudestaan omalla ajalla menis ton tyyppiselle reissulle :D
vanha San Juan
Tultiin sitten seuraavan perjantaina takaisin Ricosta, jolloin heti perille päästyä aloin pesemään pyykkiä ja hoitamaan tarpeellisia asioita, seuraavana aamuna viideltä oli tulossa taksi hakemaan. Eli mulla oli 7h aikaa pestä pyykit ja pakata, en siis nukkunut yhtään ja kaiken kukkuraksi ihan kauhee flunssa oli puskemassa päälle. Mutta siis, CoSin kentältä Losin kentälle (ehkä kallein kenttä ikinä) josta sitten uudella Dreamlinerillä (ihana) kohti Tokiota ja Naritan lentokenttää! Lähdin nimittäin hyvän ystäväni (joka siis kävi samaa koulua) luokse Jokohamaan Spring Breakin ajaksi. Teen siitä oman postauksen koska nyt ei jaksa/pysty enempään!

Kuulemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti